YUMRUK – Karikatür Yıllığı (2019-2020)

Hepimizin Sendikası grubu olarak sınıf mücadelesini vatan mücadelesiyle birleştirme amacındayız. Sınıf mücadelesinin vatan mücadelesiyle birlikteliği başarı için şarttır. Bu amaçla Diyarbakır’da PKK’ya isyan eden anaları ziyaret ettik, onlara destek verdik. Bu yüzden Eğitim İş Sendikası’ndan ihraç edildik. Sonrasında yargıya başvurduk ve haklılığımız tescillendi.

Süreci 2019 Eylül ayından bu yana yazdık, kendimizi her yolla ifade etmeye çalıştık. Salgın günlerinde arkadaşlarımız evlerinde süreci çizerek anlatmayı seçtiler. Sanatın ve mizahın muhalifliğini, eleştirelliğini ortaya koyan güzel karikatürler ortaya çıktı. Mücadelemiz ve haklılığımız mizahî yönümüzü ve sanatsal uğraşılarımızı da pekiştirdi.

2019-2020 sürecinde yaşanan olaylardan kesitleri karikatürize ettik , siz değerli arkadaşlarımızla yeni yıla girerken paylaşmak istiyoruz. Sanata ve mizaha hoşgörü beklentisiyle. Hepinize iyi yıllar.

#Yumruk #KarikatürYıllığı #HepimizinSendikası

Bizi Takip Edin
Bizi Facebook'ta Takip Edin Bizi Twitter'da Takip Edin Bizi Youtube'da Takip Edin