TÜRK TARİH KURUMU BAŞKANI’NI İSTİFAYA DAVET EDİYORUZ

Türk Tarih Kurumu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Yaramış 15 Temmuz ile ilgili katıldığı bir programda darbeye teşebbüs etmiş olup pişman olan FETÖ mensuplarını kucaklamaktan söz etmiştir. Darbe teşebbüsü, teröre yardım ve yataklık bir suç tanımıdır, cezaî yargılama gerektirir. İskilipli Atıf muhibbi ve Ensar Vakfı yöneticisi de olan Ahmet Yaramış FETÖ’yü affedebilir, fakat Türk milleti affetmez. Ömer Halisdemir’i şehit eden emperyalizmin taşeronları affedilemez.

Türkiye FETÖ ile mücadele ederken Türk Tarih Kurumu Başkanı FETÖ mensuplarının affedilmesinden söz edemez, onun bu çıkışı devletin FETÖ ile mücadele kararlılığı ile çelişir. Kendisi bu ifadelerinden pişman olduğunu belirterek aslında böylesi bir kurumun başında bulunmaya layık olmadığını göstermiştir. O hâlde TTK Başkanlığından istifa etmelidir. Kendisi istifa etmezse görevden alınmalıdır.

HEPİMİZİN SENDİKASI GRUBU

Bizi Takip Edin
Bizi Facebook'ta Takip Edin Bizi Twitter'da Takip Edin Bizi Youtube'da Takip Edin