EZİLEN DARBE GİRİŞİMİNDEN BİRLEŞEN TÜRKİYE’YE

Amerikan gladyosu FETÖ’nün, devlet içerisine yerleşmiş elemanlarıyla, ülkemizi ele geçirme amaçlı, 15 Temmuz 2016’da gerçekleştirdiği hain darbe girişiminin ve bu girişimin başta büyük milletimiz ve kudretli ordumuzun neferleri tarafından bozguna uğratılarak ezilmesinin 4 üncü yılındayız.

Ülkemizi 15 Temmuz 2016 hain darbe girişimi noktasına getiren süreç neydi?

Amerikan gladyosu ve NATO’nun yeraltı örgütü olan FETÖ yarım yüzyıla yakın sürede ABD ile işbirliği halindeki iktidar sahipleri tarafından devletin çeşitli kurumlarının içine yerleştirildi. Bu zaman diliminde ülkemizin vatansever kuvvetleri ve aydınları bu yapının gerçek yüzünü ortaya çıkaran çalışmalar yürüttüler, halkımızı bilgilendirdiler, bu yapıya karşı mücadele ettiler. Ancak bu yapı iktidar sahiplerinden de aldıkları güçle milli kuvvetlere karşı Ergenekon, Balyoz, Askeri Casusluk gibi kumpaslarla Türk Silahlı Kuvvetlerimizin generallerini, subaylarını, siyasi parti önderlerini ve aydınlarını Silivri, Hasdal hapishanelerine atarak Türk milletini esir aldıklarını zannettiler.

2014 yılından itibaren FETÖ kadrolarının planladığı ve uygulamaya koyduğu, bölücü açılım süreci son buldu, Türk ordusunun vatansever subayları, siyasi parti önderleri ve aydınlarımız milletimizin verdiği büyük destekle Silivri zindanlarının duvarlarını yıktı, terör örgütlerinin üzerine kararlılıkla yürünmeye başlandı ve 2015 yılının 24 Temmuz’undan itibaren PKK hendeklere gömüldü, Türkiye bölünme sürecinden çıkarak birleşme sürecine girdi.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Atlantik sisteminden koparak, bağımsız bir rotaya doğru ilerlemesiyle ABD gladyosu 50 yıldır Türkiye’de yetiştirdiği kadrolarını 15-16 Temmuz 2016’da bir gecede ateşe sürdü. Türk milletinin ve ordumuzun vatansever milli güçlerinin tarihten gelen gücünü hesaplayamayan bu hareket ezilerek, bölge ve dünya tarihinde yeni bir sayfa açıldı.

Amerikancı FETÖ darbe girişimin ezilmesiyle ülkemiz köklü değişiklikler ve büyük kararlar dönemine girdi.
Başta ordu, emniyet, yargı, Milli Eğitim olmak üzere bu yapı ile ilişkili olanlar devlet kadrolarından temizlendi.

Ordumuz Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı, Barış Pınarı, Pençe Kartal operasyonlarıyla terörün üzerine kararlılıkla yürüyerek vatanımızın bütünlüğünü koruyor, Doğu Akdeniz’de ABD-İsrail bloğuna karşı savaşarak Mavi Vatan’da çıkarlarımızı savunuyor, bir zamanlar “BOP’un başkenti” yapılacağı ilan edilen Diyarbakır ilimizde, bölücü terör örgütünün uzantısı HDP il binası önünde, evlatlarını terör örgütünün elinden kurtarmak için Diyarbakır anneleri, “başlarım sizin Kürdistan davanıza!” diye cesaretle haykırarak, “oğlumu bunların elinden kurtarıp Türk ordusuna asker yapacağım” diyerek 300 günü aşan ‘vatan nöbeti’ tutuyorlar.

Türkiye Atatürk Devrimlerinin temel programıyla çözebileceği sorunların içerisindedir. Ülkemiz Vatan bütünlüğü, üretim ekonomisi, Devrim Kanunları, yurtta barış, komşularla barış siyasetleriyle Avrasya’da nefes alarak ayağa kalkmak zorunluluğundadır.

Hiçbir fark gözetmeden bütün siyasi partileri, bütün sendikaları, bütün kitle-emek örgütlerini, meslek odalarını, bütün Türk milletini, dış tehdide ve içeride bölücü ve yobaz teröre karşı birliğe çağırıyoruz. Bugün ‘Türkiye Cephesi’nde olmak demek bu birliği sağlamak için mücadele etmek demektir.

15-16 Temmuz 2016 gecesi Amerikan destekli FETÖ darbe girişimin 4 üncü yılında, şehit olan güvenlik güçlerimizi, sokaklara dökülerek darbenin ezilmesinde öncü olan, hayatlarını kaybeden kahramanlarımızı minnetle anıyor, mücadeleleri önünde saygıyla eğiliyoruz.
KAHROLSUN AMERİKA!
YAŞASIN BAĞIMSIZ TÜRKİYE!

Bizi Takip Edin
Bizi Facebook'ta Takip Edin Bizi Twitter'da Takip Edin Bizi Youtube'da Takip Edin